Cinépoème

Cinépoème cartell2

Cinépoème és el resultat de la fusió entre la imatge de Mar Gutiérrez (Aquesttapluja) i el so de Guillermo Talayreo (Marat). Aquest és un projecte dinàmic en què el color i la forma se subordinen als ritmes i al contrari, creant a partir d’aquesta interacció d’imatge i so un espectacle en viu. Són poesia sonora electrònica, en què la llengua esdevé ritme.

Als Concerts al pis de novembre projectaran la pel·lícula Ici, Là-Bass, d’Aquesttapluja, i faran una sessió acompanyada de projeccions visuals. Una autèntica experiència per gaudir visualment i sonora de Cinépoème, el proper divendres 27 de novembre, a les 18.30, al menjador d’un pis anònim de la ciutat de València.

 


L’espai és molt limitat i cal reservar l’assistència amb antelació. Per tal de poder fer possible aquesta experiència és necessària la vostra col·laboració amb un donatiu mínim (5€) que serà per a l’artista convidat. El correu és necessari perquè és la via a través de la qual comunicarem el lloc on serà el concert. Per a més informació: concertsalpis@gmail.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s