Héctor Arnau

CartellL’inclassificable poeta i actor Héctor Arnau (València, 1976) estarà als Concerts al Pis el proper 20 de desembre, just en tornar de Porto, on està ultimant l’edició del seu darrer poemari La pasión del hijo apático, i ho farà amb l’obra Mi reino no es de este mundo com a carta de presentació.

Mi reino no es de este mundo és un espectacle performatiu monologat a cavall entre la música, el teatre i el recital poètic que còmodament se sosté sobre les inestables bases de la postmodernitat: el capitalisme postfordista, les guerres televisades o la falta de sensibilitat de cara a la ociositat del politoxicòman són algunes de les coses de què es nodreix l’obra. Això, junt amb una posada en escena intensa i una actuació apassionada i crua, posa a l’espectador en la pell d’un rector panteista afligit com el que Arnau representa a l’obra.


Les entrades són molt limitades i cal reservar-les amb antelació. Per tal de poder fer possible aquesta experiència és necessària la vostra col·laboració en forma de donatius (5€) que aniran destinats directament a l’artista convidat. El correu és necessari perquè és la via a través de la qual comunicarem el lloc on serà el concert. Per a més informació: concertsalpis@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s